EKSAMENSBORDE.DK

MØBLER TIL KIRKER - SKOLER - KONFERENCE - KANTINE - KONTORER - INSTITUTIONER & CAFÉ


derfor.png
Klapstole - Se vores store udvalg af kvalitets klapstole. Den bedste klapstol vi kan tilbyde er fra Lifetime. Vores klapstole er ideelle til brug på steder hvor der en flexibel stol, som fylder minimal når den er pakket sammen. der fås transport og opbevaringsvogne til de fleste af vores klapstole.

Her kan se hele vores møbel sortiment og den meget solgte Ana stol og vores store udvalg af klapborde, og de efterspurgte Ana stole. Se hele vores udvalg af klapborde og eksamensborde, som er velegnede til mange formål. Bordene er holdbare og kan holde til brug i skoler, for- samlingshuse og lignende steder. Vi har specielt et eksamensbord som burde få din opmærksomhed, da den er let, billig og solid. Størrelsen på dette eksamensbord er 90 x 60 cm. Besøg websiden og få et tilbud på et klapbord, som er velegnet til dit brug.

Stabelstole - Mangler du stole som er god til at stable, så besøg vores webside med stabelstole. Vi tilbyder b.la. den eftertragtede Ana stol, som stabelstol. Vi har desuden også billigere modeller, som ligner Ana stole, men er fremstillet i udlandet. Besøg vores hjemmeside med stabelstole.
Plaststole - Kig ind på hjemmesiden med plaststole og find plaststole, som opfylder dit behov. Du kan også se plaststole her.
Plastborde som er idelle til brug i festlokaler, skole og forsamlingshuse. Der er 10 års garanti på bordene.
Kirkestole - Se vores udvalg af Ana stole på websiden med kirkestole. Vi anbefaler en Ana stol som kirkestol, da den igennem mange år har vist sin holdbarhed. Fabrikken giver nu 6 års garanti på Ana stole.

Runde borde - Hvis I mangler runde borde, er denne webside et besøg værd. Mange af de runde borde har klapstel og de findes også som ståborde. Du vil nok kunne finde et brugbart rundt bord.

Plastborde - Denne webside har et større udvalg i kvalitets plastborde i mange størrelser. I vores udvalg har vi plastborde fra ZOWN og lifetime. Plastborde bliver idag  mere og mere foretrukken istedet for træborde. Det skyldes at plastborde er billigere og lettere at håndtere, da vægten er væsentlig lavere på disse borde.

Stabelstol - Er behovet en god og solid stabelstol, så kan den sikkert findes på vores webside med stabelstole.
Rundt bord - Se vores udvalg af runde borde som er ideelle til brug på skoler, forsamlingshuse, festsale m.m. Bordene     fremvises både i træ og plastudgaver. Til de fleste af vores runde borde, kan der tilkøbes en troley, til nem transport og opbevaring. Se på websiden og find et rundt bord til dit behov.

EKSAMENSBORDE.DK

Åmoseparken 240
6710 Esbjerg V
Telefon: 7512 7777
Mail: luthje@eksamensborde.dk
Copyright © Luthje Trading 2015 - Website udviklet af Convert IT